Fantastisk kamp av G14

Postet av Måndalen IL den 23. Sep 2015

Vårt G14 lag spilte en glimrende kamp mot serielederen Vestnes/Varfjell. Vi
ble det første laget som slår de i årets serie, og det til og med på bortebane.

Før kampen ble vi enige om å gå på banen og kjempe i alle dueller, springe alt vi orket
og holde posisjonene våre.

Første omgang var strålende fra vår side. Vi lå godt i forsvar og kjempet gode tekniske og raske
hjemmespillere ut av stilen. Samtidig spilte vi godt i lengderetning og kom inn bak deres forsvar.
Vi gikk opp til 1-0 ved Even som chippet ballen forbi deres keeper og sette den i det åpne målet. Dette etter gjennomspill fra Ludvik. Even laget også 2-0 etter å ha kommet alene med keeper. Ballen sette han kontrollert til side for keeper. Ludvik ordnet 3-0 med et godt skudd nede i
venstre hjørne for keeper. Vi hadde også sjanser til å score flere mål, men det lyktes ikke.
Skal være ærlig å si at hjemmelaget hadde sine sjanser, men de vart brente eller stoppet av en meget god Oliver i vårt mål.

I andre omgang møtte vi et noe mer aggressivt hjemmelag samtidig som vi ble litt mindre aggressive i en periode. Vi holdt stand et kvarter og så reduserte hjemmelaget. Midt i omgangen reduserte de nok en gang, på straffe. Det var ikke helt ufortjent at utligninga kom et kvarter før slutt:
Vi greidde å heve oss etter 3-3 scoringen og spillet bølget frem og tilbake de siste fem minutta.
Like før slutt får vi et frispark ca 16 meter fra mål. Det skrur Even over muren i stanga og inn.
Vi leder 4-3. Det tas avspark og dommeren blåser av kampen. Vi jubler og viser ekte idrettsglede.

Spesielt artig å være stand inn Coach for en gjeng som går på banen og gjør det de får beskjed om.
Meget fornøyde gutter etter kampen også. Per Atle: Det blir ikke enkelt å ta etter dette. Lykke til!