Ny scooter!

Skigruppa vil gjerne kjøpe inn ny scooter. I den forbindelse er det oppretta en spleis!

https://www.spleis.no/project/364402


Me blir glade om du støttar opp!

Fæl dag på Omsundet!
Det ble 10-1 tap for serieleder Frei. Vi reduserte til 2-1 ved Elling Olafsen. Ved 2-1 scoringen ble de dømt straffe etter en viljehands. Dommeren ga gult kort! Mulig Frei-spilleren var heldig der! Uansett så er vi sløve og slipper inn mål like etterpå og det blir 3-1 til pause. Etter Pause slipper vi inn et tidlig mål og det blir totalkollaps og det rant inn. 

Dahle/Nordlandet for sterke!
Det ble 0-7 tap for et meget velspillende lag fra Kristiansund. Tidvis så vi fremgang i spillet hos våre damer uten at vi greidde å sette bortelagets keeper på de største prøvene. Nye sjanser kommer!

Stortap på Averøya
Vårt samarbeidslag fikk det tøft borte mot hardsatsende Kårvåg/Havørn. Etter 4-1 til pause netta hjemmelaget to til slik at sluttresultatet ble 6-1. Vårt mål kom ved Sverre Olger Lindset.

Bud/Bryn ble for sterke
Vårt damelag tok turen til Bud og møtte et godt hjemmelag som ikke stoppet før de hadde putta 10..
Vi laget et mål ved Stine M. Bruaset slik at resultatet til slutt ble 10-1.

Første damekamp på 17 år
Flott ver og stort publikum ga an perfekt ramme for årets første damekamp. 
Det ble tøft for damene i møtet med Eide/Omegn 2. Etter å ha tatt en tidlig ledelse med 1-0 ved Eirin P. Venås tok bortelaget over og nettet 10 ganger. 


Seier over Hjelset/Kleive
Det ble 4-2 etter 2-0 til pause i andre serierunde.

Kim Rodi Brudeseth ordnet en tidlig 2-0 ledelse med to mål fra kort hold innenfor 16-meteren etter 6 og 11 min. Resten av omgangen kunne vi ha scora flere da vi var to gonger alene med keeper, stolpeskudd og heading like utenfor. HK var farlige på overganger og var et par ganger nære på å redusere.

 I andre omgang tok bortelaget kontroll på kampen og reduserte på et skudd fra ca 14m. Etter det hadde de taket på oss og avslutta både i stolpen og en fotparade av vår keeper Tinus Hustad hindret at de snudde kampen. På en overgang trykker vi etter og Kristoffer får putta fra bakerste og i mål. Vi leder 3-1 og får en ny bust og de faller litt sammen.4-1 får vi på en lobb fra ytterkanten på 16-meteren av Eirik Leao Tomren og selv om en HK forsvarer får vekk ballen så dømmer dommer mål. Om den var over streken eller ikke vites ikke! På slutten trykker bortelaget litt på att og reduserer til 4-2 på et velplassert skudd. Vi står godt ut kampen og får med oss gode 3-poeng.


Seier i første kamp!
Det ble seier 3-2 borte mot Eidsvåg etter scoringer av Kim Rodi 2 og Arjan.

Vi scoret tre mål i løpet av de 23 første minutta og ledet med det 3-0 til pause. Siste 10 ble hektiske da Eidsvåg reduserte både en og to ganger. Det holdt likevel helt inn og tre poeng er innkasserte!

Tap for ÅIF2
Det ble 2-5 tap for et forsterket ÅIF 2 lag i en treningskamp på Øran for samarbeidslaget Måndalen/Vestnes/varfjell2. Våre mål ble scoret av Kristoffer Nikolaisen og Noah Johansen.

 Friidrett 2024:

Friidrett starter opp mandag 08.04 kl. 17.30. 
For mer info se Spond-appen.

Vi bruker Spond. Meld inn barnet ditt ved interesse.
De som ikke er interessert av tidligere medlemmer kan melde seg ut av gruppa. 

Lite foreldremøte blir planlagt før første trening
Friidrett bruker appen Spond for å organisere aktiviteter og dele informasjon. Åpne lenken for å melde deg inn: https://group.spond.com/EGDMM

Tap i første treningskamp for damene
Første treningskamp for damene endte med 1-7 tap for ÅIF J17. Wilma P.Venås scora målet for oss. 

Tap i første treningskamp
Det ble 0-1 tap for Fron SK i første treningskamp for samarbeidslaget Måndalen/Vestnes/varfjell2. 

Samarbeid med Vestnes/Varfjell for A-laget

Da vi ikke greier å stille lag selv pga av spillere som har gått til andre klubber etter 2023, spillere som legger opp og mange borte på jobb så måtte vi ta tak. Etter flere gode møter med Vestnes/Varfjell ble vi enige med de om å stille et Måndalen/Vestnes/Varfjell 2 i 5. divisjon.

Mer her:
https://www.varfjell.no/index.php/hovedside-mainmenu-1/alle-nyheter/stiller-2-lag-saman-med-mandalen
Vi stiller med damelag i 2024

Det store ny av året er at vi stiller damelag i 7-er klassen. 
Vi har opp til 20 damer som vil satse og i tillegg 10-15 til som er med på treninger og kan steppe inn ved behov. 


Me gler oss til sesongen!

Samarbeid med Innfjorden IL for aldersbestemte lag sesongen 2024

For GJ7 år vil Innfjorden IL ha ansvaret. Det vil si at alle fra Måndalen vil få tilbud om å være med på laget til Innfjorden IL.

For GJ6 stiller vi eget lag. I årsklassene G8, J8, G9, G10, G11 og J12 er det samarbeid med Innfjorden IL der vi har ansvaret. 

Arrangementer

onsdag 22. mai 2024


ons.
22. mai

lørdag 25. mai 2024


lør.
25. mai

lør.
25. mai

fredag 28. juni 2024


fre.
28. juni

lørdag 29. juni 2024


lør.
29. juni