Medlemskap

Måndalen IL har gjennom sine vedtekter og vedtak i styremøte vedtatt at alle som er med på organisert idrett og/eller bruker idrettslaget sitt anlegg skal vere medlem av idrettslaget. Dette gjeld og alle som sit i hovudstyret og undergrupper. Det er viktig at flest muleg er medlemmar pga. at dess fleire dess meir støtte får idrettslaget økonomisk.

 
 

Frist for betaling: I 2023 vil det bli sendt ut faktura der du kan velge mellom betaling med kort eller Vipps. Dette er viktig da alt skal registrerast i Rubic. Vår oversikt over medlemmar osv.

 
 

Det er derfor viktig at ved endringer i medlemskap, eller nye som ønsker å bli medlem så tar ein kontakt med Inger Helen Rødal eller Stein Olav Edøy


Priser er:

Familie: 750kr, Vaksen: 400kr, Barn: 300kr og støtte: 250kr


 

Ansvar:

Alle vaksne som har med barn og vaksne sjølv som er med i organisert idrett i Måndalen IL er forplikta til å stille opp ved kiosksal ved fotballkampar, hjelpe til ved  friidrettsstemne, hjelpe til på basar osv.


Dette er og å finne §3 i lov for MIL


Velkommen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque varius leo vitae metus blandit iaculis. Proin sem arcu, tincidunt quis lorem sit amet, malesuada accumsan mauris.


Blogginnlegg ...

BASAR

1813 visninger

Medlemsfest MIL

1624 visninger

Fotballskule

1659 visninger

Norway-cup 2017

1768 visninger

Arrangementer

Ingen fremtidige arrangementer ble funnet.