Seier og tap for G14

Postet av Måndalen IL den 13. Sep 2015

Det ble en thriller i kampen borte mot Rival for våre gutter. 11 mål der seks kom rett veg og fem imot. I tillegg hadde vi 8 i stanga eller tverrligger. Målscorere var Even 2, isac 2, Owe M. og Fredrik.

I søndagens kamp mot Søya/Todalen/kvass/Ulvungen ble det et forsmedelig 4-5 tap. Etter å ha startet kampen klart best og kom til noen muligheter uten å score så slipper vi gjestene for lett til og de går opp i ledelsen. Vi utligner rett etter ved at Even kommer alene med keeper og lobber perfekt over han. Så kommer vi i en dårlig periode med lite aggressivitet og pasningsspill. Det fører til at bortelaget går opp i 3-1. Like før pause tar Isac et raid fra egen banehalvdel og legger inn til Sondre som setter ballen i mål. Dermed 2-3 til pause.

Etter pause herjer vi med gjestene. Vi kjører over de offensivt og skaper sjanser på sjanser, men det blir med Even sine to mål. Helt utrolig med tanke på tre i stanga/tverrliggeren, mange gode redninger av deres keeper osv. Gjestene slipper til med kun fire overganger. På de er ikke duellstyrken god nok og de får enkelt sette inn to mål.