Åttemåls-thriller

Postet av Måndalen IL den 5. Sep 2015

Det ble et fartsfylt, spennende og innholdsrikt oppgjør mellom Måndalen og Bud.

Første omgang starta ved at vi la oss lavt og kompakt for å hindre deres raske spillere
å få rom. I tillegg var vi aggressive og kjørte overganger når muligheten var der.

Etter ca 20 min. slår vi en lang ball som deres midtstopper bommer på. Vi fosser igjennom, kommer
ned på høyresiden og får lagt inn til Kristoffer som tar ned ballen på brystet, bråvender setter ballen
kontrollert til side for keeper. Flott scoring!

Like før pause setter Andreas et frispark rett i mål via stolpen. Enkelt sa han da keeper var feilplassert. Dermed går vi til pause med 2-0.

Andre omgang starter ved at Bud får redusere unødvendig. Preben slår avklarer dårlig og Bud-spilleren ser at Preben står feilplassert og sender i vei et svakt langskudd som triller i mål.

Vi svarer med en gang. Adrian drar seg forbi på venstresida og skaffer et hjørnespark. Det slås
på lengste og blir heada inn igjen. Der dukker Martin opp og setter inn ballen kontrollert med høyra.
Så mister vi litt fokus og slipper inn to billig baklengs da vi gjør unødvendig feil i bakre ledda. dermed 3-3. Det bølger nå fram og tilbake.

Så oppstår en situasjon der Rudi kommer i duell med en Bud-spiller. I kampens hete får Rudi et direkte slag uten at dommeren får dette med seg. Der skulle det ha vært et rødt kort til Bud-spilleren.

Vi gir oss ikke og på et frispark stusser Jo Sigurd ballen i fin bue over keeper og inn i mål.
Like etter utligner Bud igjen da vi er lite konsentrert og slipper inn nok et unødvendig baklengs.

Det koker nå ute på bana. I en situasjon nede ved vår 16-meter tar en Bud-spiller tak i Bård Olav og slenger han i bakken uten at det blir reagert fra dommeren. Burde vært nok et rødt kort!

Kampen som gikk på en tung og bløt bane endte 4-4. En kamp som var jevnspilt, men som vi burde ha fått med oss tre poeng i fra, men da kan vi ikke gi motstanderen mål!