Tap for serielederen

Postet av Måndalen IL den 28. Mai 2017

Skåla ble til slutt for sterke for hjemmelaget etter en jevn kamp over en time.

Første omgang bikket fram og tilbake med sjanser på begge sider. Hjemmelaget kunne Ha
gått opp i 1-0 på straffe ved Adrian, men bortelagets keeper redder. Like etter blir det 0-1 og 0-2 kommer fem minutt før pause- Vi kunne redusert når Roger når han kom alene med keeper, men keeper redder nok en gang.

Etter pause er spillet jevnt fordelt. Etter et innlegg fra venstre får Tommy drømmetreff på hel volley og ballen fyker i nettet nede i høyre hjørne for keeper. Fortjent 1-2. Nå er det kamp. Blir det 2-2 kan vi snu det og blir det 1-3 blir det tøft å få poeng. Dessverre er vi dårlig på en markering etter corner og Skåla får for lett putte 1-3. Vi gjør en del bytter slik at mange får spilletid. Vi blir urutinerte og Skåla-spillere springer i gjennom to ganger og fullfører sluttresultatet til 1-5.