Tap i sesongpremiera

Postet av Måndalen IL den 18. Apr 2016

Vårt A-lag dro til Kristiansund for å møte CFK i årets første seriekamp. Det var et lag vi slo borte i fjor og håpet om tre poeng var gode.

Det var en til dels jevnspilt første omgang med et lite overtak til hjemmelaget. Like før pause går de opp i en 1-0 ledelse etter en heading etter en corner.

Andre omgang starter dårlig for oss. Et løst tilbakespill blir plukket opp og dermed 2-0 til CFK. Etter dette fell vi en del sammen og CFK kjører kampen. Når dommeren bles av står det 5-0 til hjemmelaget.

Det var et helt annet CFK-lag vi møtte i år en i fjor. Et meget godt spillende lag. Blir spennende å se hvor høgt de kommer på tabellen. For vår del må vi ta med oss det positive og fortsette å jobbe med å sette sammen et slagkraftig lag. Neste lørdag venter en av seriefavorittene - Midsund.