Medlemskap

Måndalen IL har gjennom sine vedtekter og vedtak i styremøte vedtatt at alle som er med på organisert idrett og/eller bruker idrettslaget sitt anlegg skal vere medlem av idrettslaget. Dette gjeld og alle som sit i hovudstyret og undergrupper. Det er viktig at flest muleg er medlemmar pga. at dess fleire dess meir støtte får idrettslaget økonomisk.


Frist for betaling: I 2023 vil det bli sendt ut faktura med kontonummer og kidnummer som skal brukast. Dette er viktig da alt skal registrerast i Rubic. Vår oversikt over medlemmar osv.


Det er derfor viktig at ved endringer i medlemskap, eller nye som ønsker å bli medlem så tar ein kontakt med leder MIL på tlf. 99045277 slik at ny faktura kan ordnast.


Priser er:

Familie: 500kr, Vaksen: 300kr, Barn: 250kr og støtte: 200kr


Ansvar:

Alle vaksne som har med barn og vaksne sjølv som er med i organisert idrett i Måndalen IL er forplikta til å stille opp ved kiosksal ved fotballkampar, hjelpe til ved  friidrettsstemne, hjelpe til på basar osv.


Dette er og å finne §3 i lov for MIL


Velkommen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque varius leo vitae metus blandit iaculis. Proin sem arcu, tincidunt quis lorem sit amet, malesuada accumsan mauris.


Blogginnlegg ...

BASAR

1619 visninger

Medlemsfest MIL

1442 visninger

Fotballskule

1465 visninger

Norway-cup 2017

1588 visninger

Arrangementer

Ingen fremtidige arrangementer ble funnet.