Kampen som hadde alt

Postet av Måndalen IL den 28. Sep 2015

Kampen mellom Måndalen og Tingvoll hadde alt. Mål, kontroversielle situasjoner, gule kort og rødt kort og spenning fra start til slutt.

Serieleder Tingvoll kom til Måndalen med trua på tre poeng. Det skulle vise seg å bli vanskelig mot et godt hjemmelag.

Etter at spillet hadde bølget frem og tilbake tok hjemmelaget ledelsen 1-0 etter at Ola spilte fri Kristoffer som sette den via stolpen og inn. Like etterpå blir vi snytt for straffe da Ola chipper ballen forbi keeper og blir hindre at han på veg for å putte ballen i mål. I stedet for redder en Tingvoll-forsvarer ballen fra å trille over streken.

Tingvoll utligner etter at vi avklarer dårlig og et innlegg for gå helt på bakerste der deres spiller header kontant i nettet. 1-1 står seg til pause.

Etter pause drar det seg til. Mange dueller og diskuterbare situasjoner. Dommeren har sin fulle hyre med å ha kontroll på noen sutrete bortespillere, dueller og offsidesituasjoner. Vi prøver å spille fotball. Etter ca 20 minutter av andre omgang kommer en høg ball inn i vår 16-meter. Eskild kommer ut og plukker den, men samtidig hopper en Tingvoll-spiller inn i han slik at han mister ballen. Skulle vært frispark, men det får vi ikke og ballen havner i rommet utenfor 16-meteren der en av deres spillere klinker den i mål. Vi gir oss ikke. Vi stormer fremover og etter noen store sjanser som ble brent kommer Roger seg fri på høyresiden. Han blir taklet inne i 16-meteren og der kunne dommeren ha dømt straffe og gitt rødt kort, men avventer. Roger får slått tversover og der kommer Ola og setter den opp i vinkelen. 2-2. Et kvarter før slutt greier vi ikke å avklare etter en corner og bortelaget får kjempet inn 2-3. Nå hardner det enda mer til, og et par av bortelagets spillere pådrar seg gule kort for usportslig opptreden. Vi går for utligninga og seieren. 5 minutt før slutt får vi straffe etter at Roger blir felt. Kristoffer setter den i mål. Like før slutt får deres nr. 10 sitt andre gule for kjefting og protester og dermed rødt kort. Like etter blåser dommer av kampen.

Kampen ender 3-3 og det skal bortelaget være mest fornøyd med.

Vi gratulerer Tingvoll med opprykk til 4. divisjon og ønsker de lykke til neste sesong.